(iOS) State of Survival: The Zombie Apocalypse hile kodu sonsuz dayanıklılık
Feb 17, 2022 9:20:47 GMT -5
Post by crimobunorpa on Feb 17, 2022 9:20:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Zombie Apocalypse 2022 version ▞▞▞
Hayatımda korkunç oyun Hakkında müq
İndir State of Survival Survive the Zombie Apocalypse Mod ...
2.Play Store'a erişmek için Google girişi yapın ya da daha sonraya bırakın.
Bi' sorusunda gmail adresim hiç değiştirmedim şimdi telefonumu olacak😡😡😡😡😡😡😡 o kadar bitmek için henüz verilmişim oyuna ne olcak şimdi şimdi acil bir çözüm istiyorum
Paket fiyatları Türkiye için gerçekten çok yüksek. 55 TL 'dan paketlerle bir sağlık için harcamak gerekir. Bir Avrupa Ülkesinde 5 birime denk gelen şey bizde 55 birim, 100 birim olan paket bizde 1200 birime denk geliyor. Avrupa'daki oyuncular için 10 - 12 kat fazla para harcamak gerekiyor. Ülkelerin ekonomik değerini belirlerseniz daha fazla harcama yapar ve daha fazla para kazanabilirsiniz.
Oldukça iyi bir oyun. Bence tek şey seksi kıyafetli kadın kahramanların daha fazla olması gerektiği.
Güzel oyun ama son güncellemeden beri hesabımı yükleyemiyorum bile
Eskiden bu oyundan zevk alırdım. Son zamanlarda geliştiriciler haftada bir eyalet ekliyor ancak bu eyaletlerde moderatörleri yok. Bazı insanların ahlaksızlığı ve kabalığı aklımı başımdan alıyor. Başka bir oyuncu bu insanları rapor etti ama benim bildiğim hiçbir şey olmadı ama en çok harcama yapanlar olduklarında neden böyle olsun ki. Oyunun para kazanması gerektiğini anlıyorum ama oyuna başlarken şartları kabul ediyorsunuz ve sürekli insanlar ihlal ediyor. Ayrıca oyunda zorbalığı durduracak bir mekanik olmadığı için birçok kişi oyunu bırakıyor.
Oğlu güncellemeden sonra uygulanmamış. biraz modalı gibi duruyor.
Paketler içinde yer alan çok sayıda iki katı paket satın almak için bir şeyler çıkmıyor ya da eski imalathaneler içinde tasarımlar için Türkiye'de kullanılamayan 10 dolar bir ondolar 150 TL benim birgunluk üretimim yerleştirme işlemi yapılıyor
Bize göre çok pahalı değildir arti. Yabancılara karşı olumlu durumda değil. yeni kahraman paketleriniz satın aldırmak amacı. 5 yıldız evlenmem geri çekiyorum artık...
Hayatta Kalma Oyunları arşivleri ANDROID OYUN CLUB
En İyi 30 Mobil Oyun 2020- TR-DE-USA | Uygulama dedektifi
[11/26/21] Oyunu ilk oynadığımdan beri aylar geçti ve bu harika! Oyunun nasıl çalıştığını ve şimdi 29. sıraya yükseltildiğini öğrendim. [5/16/21] Buraya kadar harika. March slotları almakta zorlanıyorum...
State of Survival: The Joker Collaboration Strategia akh
Bu uygulama, özellikle zombiler söz konusu olduğunda gerçekten çok iyi ve joker ile işbirliği benim açımdan gerçekten çok iyi. Oyuna başlıyorum bakalım neler beğenilecek 🙂
Paketler, onsuz zirvede olamayacağınız paketler.. oynamak için ücretsiz, ittifakınızda büyük harcama yapanlar varsa hayatta kalabilirsiniz. Oyun 1-30. seviyeler arasında eğlenceli olacak, bu seviyenin üzerinde ise baş dönmesi olacak. Müşteri hizmetleri hizmetleri daha kötü ve oyun tekrarlayan olaylarla çok fazla hata geliştiriyor. Noel gibi büyük tatillerde eyaletinizin kazanmasını istiyorsanız en az 8 saat uyanık kalmalısınız.
güzel ama çok ağır
Oynamak için bir aptalsın... Harika bir temel oluşturucu yeniden görünüyor, ancak çok fazla harcamadıkça hiçbir durumda ayak uydurmayı beklemeyin. 30. seviyenin 15. seviyeye saldırabileceği gerçeği saçma. Oyun kaos için tasarlandı, bu yüzden iyi bir durum bulma konusunda iyi şanslar. Bazı ülkeler mağazadan büyük indirimler alıyor ve Rusça Çince veya Korece bilmeyen ittifaklara karşı dengesizlikler yaratıyor... ve geliştiriciler bot programlarının kullanılmasına izin vererek tablet veya mobil cihazdan oynamayı anlamsız hale getiriyor. Harika bir dolandırıcılık!
Sayıları az olan kişilerden oluşan bir asker saldırısının sayısı az olan kişi sayısı az olan birkaç kişi seçmen gerekiyor.
Oyun güzel ama paketler çok pahalı Daha yeni eyaletlerin eskilere göre avantajları vardır ve zorbalık ödüllendirilir. Evet, oyun düzenli olarak güncelleniyor, ancak odak noktası oyunculardan giderek daha fazla para kazanmaya odaklanıyor. Sadece oyun içinde satın alınabilen premium şeylere sahip olmak, birçok sosyal medya kuruluşunda görüldüğü gibi birçok oyuncuyu dışlamakta ve yabancılaştırmaktadır. Güncellemeler, oyun paketlerinin fiyatını haklı çıkarmaz. Ayrıca her güncellemeyle birlikte, fiyatına değmeyen öğeler içeren daha fazla paraya ihtiyaç duyulan paketler ortaya çıkıyor.
Object Hunt Casual azfx
Güzel. Bu tarz oyunlar daha çok para ve zaman için yaşamak için bu proje için emek harcanmış. Grafikleri iyi, iyi, zevkli ama ucuz ürünleri var. Diyalogları becerememişler. bir sonra diyaloglar yerine isimleri var süre ya da ses yok. Bugların canı. Çok fazla internet henüz ev interneti dahi kullanmıyor. dışında ben pek bir hatasını göremedim 9/10
State of Survival: The Joker uygulaması hakkında daha fazla bilgi. ... laughing zombies, and experience The Joker inspired storyline in State of Survival!
turmes. Best Communication Apps for Android and iOS
Oyundaki ana gelişim yeri ve dekorasyon olarakta yetersiz çeşitlilik çok az ve her yerinde olduğu gibi bina gelişim süreçleri yüksek 4 gün 5 gün vs beklemeden.
MERHABA ARKADAŞLAR:) oyunu indirir indirmez indirmeyi istedi vede çok yavaş yükleniyordan kaynaklı değil internete üzerinden yok ama oyun güzel çiftlik gibi bi yer kuruyorsun ve bitiriyorsun saldırı vede oyun internetli
Oyuna acil müdahale!!! Oğlu güncellemeden sonra kasılıyor, kilitleniyor
State of Survival: The Zombie Apocalypse Strateji Oyunları vzvp
Ya oyun için güzel ama şansını gerçekten kazanı , , buellik yetiştirmede yetiştirilmeleri çalışıyorum .
Eğlence?? bir paket satın alınana kadar eğlenceliydi ve söz konusu paketi almadım. İkinci kez destek almak zorunda kaldım ama bu sefer tatlı zamanlarını satın almamı iade etmek için alıyorlar, hatta ödediğim parayı bana veriyorlar. Ödediğim kanıtın ekran görüntülerini gönderdikten sonra güncelleyin ve ekran görüntüsü postama gelmedi. Yaptığım hiçbir alışverişte görmediğim numaraları göndermem için 8 saat verdiler. Oh artı 12 saat çalışıyorum bu yüzden mesele yakındı 0/5 indirmeyin
Paket fiyatları biraz ucuzlayabilir ve oyun içi parayı biraz fazla değerlendirirseniz oyundayken kalmayacağım sadece bir pembe olacak şekilde seçilebilecek için harcanan paramıza olmayacak en az 3 pakete gidecek bir revize revum yükseltum ve artık dayanamayacağım ile kalacak olacak ve benimle birlikte 25 kişi daha olabilir çünki onları seçeceğim tutan benim sohbetim için oyuna giriliyorlar
Bence PUB G hayatta kalma durumundan daha iyi ..... Hayatta kalma durumunda çok fazla para harca ve güç kazan ... Ama diğer sadece 1 royal pass'ta ..... Kısacası bu oyun çok pahalı... . Bedava değil
Oyunu bir haftadır oynuyorum bence oyunu bir haftadır oynuyorum bence çok fazla alan varsınız ama fazla bina yok bunuda dekarasyonla (ağaçlar, lambalar vs.) her şeyle doldurmak istiyorum ama herhangi bir binaya ulaşıldı gibi saçma sapan bir yazı çıkıyor dekarasyonda bir son gibi görünüyor onunda dışarıda. oyun genel olarak güzel eğlenceli.
Güzel yüklem ama sevmedim.Bu tür oyunlar biraz tatsız ama sevmedim yine de yediler için gerçekten güzel bir oyun.
Şu paket fiyatlarını neden yükseltiyorsunuz arkadaş. Bu oyunum Güne lanet olsun. Nefret artık. 2 ekmeğimi çöpe atmayı azaltıyorsunuz. Yılki enflasyonu, Allah'ın belasını versinler. Stres atalım diye oyun oynuyorsunuz daha çok stres soku. Bu araştırma geliştirmez. Sokayım) işe (parmağımı)
Bu oyunu indirirseniz 2 saatliğine 2 GB kaybedersiniz ama oynanış güzel.
Yeni hayaller. Sürekli askerleri düzenliyoruz, kahraman çok zaman alıyor! Eski hali çok daha iyiydi.... Çok sevdiğim bir oyun ve o kadar para yatırmışken böyle olması üzdü
Oldukça eğlenceli olsa da, ödeme yapmıyorsanız olayların çoğunda başarısız olmayı bekleyin. Daryl'i almak bir patlama oldu ve oyun, oyuncuların baskınlardan sonra iyileşmesine izin vermede daha iyi hale geldi. Ayrıca Fiends ile tek başına savaşmak imkansız ve bu, garip saatler tutan insanlar için düzeltilmesi gereken bir şey. Joker etkinliğinin iyileştirilmesi gerekiyor, daha çok gün var ama size Joker fragmanları getirebilecek tüm olaylar sona erdi ve fragman eksikliğinden dolayı Joker hala yok.
Uzun çocuk oynuyorum. Paraya girmeyen bu olabilecek bir hiçsiniz. Paketler TL'den bire bir çevrildiği yerden cips parasına (5$) paketler öğle yemeği parasına alabiliyorsunuz. Kazanmak için ödeyin.
State of Survival: The Joker Collaboration Strateške igre snja
Yaklaşık 1,5 yıldır oynuyorum. Oyun oynamak yerine, sürekli sorunlu etkinlikler düzenleyip oynanabilirliği mahvediyorlar. Hesap boyutu 2-3GB vermeye başladı. Performans düşük, eyalet, trapde her şey takılıyor. Her bir hikayeden ibaret olan karakterden ve zamanlamadan ibaret olmanızı içerir. Telafi olarak paketler içler acısı. Peygamber sabrınız yoksa oyundan uzak durun. Bu arada kendisi ağır P2W'dir.
Peki ben sadece hesabımı silmek istiyorum ve bunu hangi sebeple okuyorum. O zaman hangi karakterleri sildiğinizi bilmek istersiniz. Sadece hesabımı silmeyi kolaylaştırın, hesabımı silmek neden bu kadar zor? Sil butonu yap...!
State of Survival: The Joker Collaboration სტრატეგია gmww
okuldan bu kadar değeri güzelleştirildiğinden dolayı zevkinden çok kendi ceplerinin bolluğuna bak yapılan bir iş, konusundan geçmek için hiç bir şeyyan yapılacak oyunlardan birisi